VIDEOGRAFIA

  • l'Art interpretatiu , el fet d'assajar, practicar, cercar com crear un personatge i els jocs que activament els actors fan servir per preparar-se, són un medi d'auto coneixement i de reconeixement de què som com éssers humans. Us convidem a "caminar" aquesta via de gaudiment i descobriment personal que us donarà eines per a ser més feliços.
  • A l'Estudi d'arts d'Eva Mas podeu rebre formació en l'Art de la interpretació escènica i les seves diferents vessants
  • Classes de veu, de cos aplicat a l'escena i de tècniques interpretatives.
  • Adaptació escènica, improvització, teatre musical, clown, l'actor davant la càmera, muntatge d'obres teatrals.
A)Teatre musical
 Cant

Tècniques de la veu encarades a la representació escènica d’obres de musicals.
Col·locació de la veu, la projecció i la perfecta afinació, així com el llenguatge de partitures.

(1 hora setmanal)

Dansa

Dansa–jazz , claqué i base tècnica per tal que l’alumnat tingui uns coneixements reals de com ballar les coreografies proposades.

(1 hora setmanal)

Interpretació actoral

Durant el curs es tocaran musicals adaptats tals com: Grease, Chorus Line, Cabaret, West Side Story, Chicago… i es donarà bibliografia, es passaran vídeos i es realitzarà debat obert de teoria i història del teatre i del cinema.
Moltes de les pràctiques coreogràfiques i cantades es realitzaran amb pianista per tal de donar una oportunitat real d'experimentar com és el treball professional en escena.

(2 hores setmanals)

B) Formació de l'actor
Veu

Treball de veu per investigar en l’aparell fonador i estudiem de manera pràctica el nostre instrument vocal com a mitjà de comunicació i expressió, fent cura en la respiració, el ritme, la pulsació, els accents, així com la dicció, com projectar la nostra veu mitjançant treballs de respiració diafragmàtica, intercostal i cercant els ressonadors naturals dels quals disposem per a poder projectar la veu a l’escenari.

(1 hora  setmanal)

Cos

El cos és una eina per l’actor que sempre ha d’estar en perfectes condicions .
La concentració pot dependre de com ens trobem físicament.
A partir d’exercicis proposats de corporalitat, experimentació del moviment i de l’espai, crearem personatges investigant també en la tensió-distensió i la respiració com a medi inductor i conductor del gest .
També, a partir de músiques proposades i de treballs amb música en directe, cercarem activar els alumnes, emocionar-los i donar-los eines que els facin més segurs i expressius en escena.

(1 hora setmanal)

Interpretació

Durant el curs l'alumne haurà de realitzar diverses lectures dramatitzades, treball de taula (anàlisi), memorització de monòlegs i textos proposats, improvització, jocs d'adaptació escènica, muntatge d'una escena i/o obra que posteriorment li pugui servir per audicionar.
Durant el curs es tocaran els següents estils interpretatius: clàssic, comèdia i drama, es donarà bibliografia, videografia, es realitzarà debat obert de teoria i d’història del teatre i del cinema i es recomanaran monogràfics específics.
(2 hores setmnals)

C) Intensius

Clown

Curs intensiu per començar a gaudir de les pautes d'aquesta forma actoral, serà programat al mes d’abril. Els/les interessades contacteu amb el centre per saber exactament les dates.

 

L'actor devant la camara

Curs dirigit a tots aquells estudiants d'interpretació actoral que volen saber i començar en el món del cinema i de la televisió.
Durant l'intensiu es prestarà atenció a la bona interpretació i les pautes per jugar correctament i amb fluïdesa amb la veu i el cos.
Farem text, gravarem i analitzarem la feina resultant.

 

Per informació  horaris i clàsses

Contacteu amb Eva Mas al  629734437 o 872024404 o lestudidarts@yahoo.es

 

GRÀCIES

Suscríbete para Obtener Actualizaciones

© 2023 by Key Lessons. Proudly created with Wix.com

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now